024-6772212 info@tcbeuningen.nl Gespecialiseerd als angsttandarts!
Narcose tandarts - Tandheelkundig Centrum Beuningen

Narcose tandarts

Is uw angst voor de tandarts zo groot dat uw gebit hier ernstig onder lijdt? Heeft u hulp nodig van een echte specialist? Tandheelkundig Centrum Beuningen geeft als angsttandarts zorg waar u recht op heeft. Bij ons kunt u onder narcose bij de tandarts terecht.

Gespecialiseerd als angsttandarts

Een team van anesthesiologen en tandartsen staat voor u klaar om volgens de meest recente technieken uw gehele gebit onder narcose weer helemaal in orde te maken. Terwijl de tandarts u behandelt, slaapt u rustig en merkt u er dus niets van. Als de tandarts klaar is met de behandeling bent u snel weer wakker en kunt u na ongeveer een half uur naar huis. Dit alles dankzij het toepassen van de meest moderne en veilige narcosetechnieken.

Wij helpen cliënten die bang voor de tandarts zijn. Tandheelkundig Centrum Beuningen plant daarom met u een eerste afspraak in om de volgende zaken te bespreken:

  • Ontstaan en aard van tandartsangst;
  • Uw huidige gebitssituatie;
  • Uw wensen.

Meer informatie vindt u onder onze werkwijze. Hier vertellen wij wat er gebeurt voor de afspraak, tijdens de afspraak en wat er vervolgens na afloop zal gebeuren. Uit ervaring kan Tandheelkundig Centrum Beuningen met trots zeggen dat wij voor iedereen een oplossing op maat hebben. Wij luisteren aandachtig naar u als patiënt en behandelen u zoals u dat wilt.

Tandvlees problemen - PARODONTITIS | Tandheelkundig Centrum Beuningen

Tandarts onder narcose

Wilt u meer weten over tandarts narcose? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. Wij voorzien u graag van passend advies. Twijfelt u om onder narcose te gaan? De eerste stap voor het maken van een afspraak is bellen. Dit is natuurlijk al een hele opgave. Wij adviseren om hier niet te lang mee te wachten. Als angsttandarts in Beuningen heten wij iedereen welkom die een zorgeloos gebit wil.