024-6772212 info@tcbeuningen.nl Gespecialiseerd als angsttandarts!

Nieuwe Mondhygiënisten in onze praktijk!

Helaas heeft Gülnihal begin dit jaar onze praktijk verlaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Wij wensen haar alle succes!

Daar staat tegenover dat wij 2 nieuwe mondhygiënisten in ons team hebben: Ellen en Pauline!

Zij stellen zich graag aan u voor:

Ellen is in 2017 afgestudeerd aan de opleiding Mondzorgkunde in Nijmegen. Zij is sinds november werkzaam bij ons in de praktijk. De diversiteit aan patiënten en het helpen en behandelen van verschillende doelgroepen maken voor haar het vak interessant. Zij is op dinsdag werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Beuningen.

 

 

In juli 2017 is Pauline afgestudeerd aan de opleiding Mondzorgkunde in Nijmegen. Ook zij is sinds november werkzaam binnen onze praktijk. Pauline haalt voldoening uit haar vak door samen met de  patiënt de mond weer gezond te krijgen. Een goed individueel preventief advies vindt zij erg belangrijk. Tijdens haar opleiding heeft zij zich ook verdiept in de kindertandheelkunde. Ze vindt het belangrijk dat de kleintjes een goede start krijgen. Mocht dit niet het geval zijn geweest, zet zij zich volledig in om de mond weer gezond te krijgen en te houden! Zij is binnen onze praktijk werkzaam op woensdag en donderdag.

 

 

 

 

 

Did you like this? Share it!