024-6772212 info@tcbeuningen.nl Gespecialiseerd als angsttandarts!
Cosmetische tandheelkunde - Esthetische tandheelkunde | Tandheelkundig Centrum Beuningen

Cosmetische
tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde (of esthetische tandheelkunde) is een vakgebied binnen de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt. Een stralende glimlach geeft u niet alleen een prettiger gevoel. Het is zowel in het privéleven als op het werk steeds vaker dé sleutel tot succes. Het gebit bepaalt in hoge mate wat we uitstralen. Bovendien geeft een verzorgd en mooi gebit zelfvertrouwen. Hier speelt met name de samenhang van het gebit in combinatie met de rest van het gezicht een grote rol.

Wat wordt gebruikt bij esthetische tandheelkunde?

Een aantal tandartsen binnen ons Tandheelkundig Centrum hebben zich toegelegd op cosmetische tandheelkunde. Zij hebben veel kennis en kunde in huis en zoeken graag samen met u naar een stralende mond met tanden. Wij zorgen dat het gebit geheel in harmonie is met uw persoonlijkheid. Hierbij wordt er goed geluisterd naar uw wensen. Behalve de meest actuele kennis beschikken zij ook over de modernste technieken en materialen om tot een maximaal resultaat te komen.

Angst tandarts | Tandheelkundig Centrum Beuningen

Tanden bleken, facings, implantaten en meer

Tandheelkundig Centrum Beuningen kan gebruikmaken van:

  • Tandkleurige vulmaterialen;
  • Kronen;
  • Facings.

Wij zorgen voor verbetering in vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen. Ook het bleken van verkleurde tanden en kiezen valt onder cosmetische tandheelkunde. Aan de hand van uw wensen zorgen wij ervoor dat u een zorgeloos gebit krijgt.

Neem contact met ons op

U kunt bij Tandheelkundig Centrum Beuningen terecht voor het bleken van uw tanden, het corrigeren van scheve, beschadigde of korte tanden én het plaatsen van volledig keramische kronen in de kleur van uw gebit. Meer weten over cosmetische tandheelkunde? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via 024-6772212 en info@tcbeuningen.nl. Wij geven graag alle informatie die u nodig heeft en plannen een eventuele eerste afspraak in.

Bang voor de tandarts | Tandheelkundig Centrum Beuningen