024-6772212 info@tcbeuningen.nl Gespecialiseerd als angsttandarts!
Kindertandarts - Kindertandheelkunde | Tandheelkundig Centrum Beuningen

Kindertandarts

Kinderen beleven een tandartsbehandeling anders dan volwassenen. Als kindertandarts moeten wij ons weten te verplaatsen in de gedachte- en belevingswereld van kinderen. Om het nog een stukje complexer te maken: bij elke leeftijd van het kind hoort weer een andere belevingswereld. Dus behalve een goede behandelaar moeten onze kindertandartsen zich ook inleven in de gedachten van het kind.

Het is alom bekend dat het niet elke tandarts is gegeven om met kinderen te werken. Een kind voelt dit feilloos aan. Hoewel wij als kindertandarts gevestigd zijn in Beuningen, verwelkomen wij kinderen vanuit heel het land in onze praktijk.

Kindertandheelkunde

Bij Tandheelkundig Centrum Beuningen streven we naar hoogwaardige mondzorg, dus ook voor kinderen. In nauwe samenwerking met de andere tandartsen van het Centrum behandelt voornamelijk Tamara bij ons de kinderen. Een goede mondhygiëne is zeer belangrijk voor uw kind. Preventie is namelijk belangrijk om latere problemen te voorkomen. Met kindertandheelkunde bij Tandheelkundig Centrum Beuningen voorkomt u:

  • Gaatjes;
  • Tandvleesproblemen;
  • Een gevoelig gebit.

Tevens zorgen wij ervoor dat uw kind gerust wordt gesteld. Met een passend behandelplan wordt de angst voor de tandarts minder of verdwijnt het volledig.

Kindertandarts regio Beuningen

Angst voor de tandarts is een veel voorkomende fobie in Nederland. Als angsttandarts zijn wij zowel gespecialiseerd in het behandelen van volwassenen als kinderen. Wij vinden het belangrijk dat u en uw kind afkomen van tandartsangst. Tandheelkundig Centrum Beuningen besteedt veel aandacht aan kindertandheelkunde.

Zijn u en uw kind(eren) patiënt bij ons in de praktijk? Een combinatieafspraak van ouders en kind(eren) is diverse dagen per week mogelijk. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen wanneer u of uw kind nog geen patiënt van ons zijn. Tandheelkundig Centrum Beuningen heet zowel u als uw kind van harte welkom!