024-6772212 info@tcbeuningen.nl Gespecialiseerd als angsttandarts!
Portraitofyounghandsomedentistinclinic1

Onze Visie

Een gezonde mond is erg belangrijk, zowel op sociaal gebied (geen schaamte voelen) als op het medische vlak (goed kunnen eten, afwezigheid van ontstekingen). Daarvoor voelen wij ons verantwoordelijk. We begeleiden u om uw mond in optimale conditie te houden. Dat is ook de reden dat we erg veel aandacht en zorg besteden aan preventie. Afspraken bij de mondhygiënist of preventie assistent dragen daar aan bij. Vaak kunnen deze gecombineerd worden met de halfjaarlijkse controle, het kost u nauwelijks extra tijd. Uiteindelijk zullen deze extra inspanningen leiden tot minder problemen (gaatjes, tandvleesontstekingen) waardoor u aanzienlijke tandartskosten bespaart.

Onze Regiofunctie

Van oudsher komen onze patiënten niet alleen uit Beuningen zelf, maar ook vanuit de regio zoals Ewijk, Wijchen, Druten, Beneden Leeuwen, Nijmegen (Lindenholt).

Voor behandeling onder volledige narcose komen patiënten doorgaans uit het hele land. Met de locatie van de praktijk hebben we daar dan ook terdege rekening mee gehouden door deze vrij kort aan de A73 en de A50 te situeren. Hierdoor zijn wij ook van buiten Beuningen goed en snel bereikbaar. Parkeervoorzieningen zijn in ruime mate aanwezig en vanzelfsprekend gratis. Door de verschillende specialisaties binnen onze praktijk behoren ritjes naar specialisten in Nijmegen of waar dan ook tot de uitzonderingen. Kortom, ook al komt u niet uit Beuningen, wij zijn geheel op uw komst ingesteld.