024-6772212 info@tcbeuningen.nl Gespecialiseerd als angsttandarts!

Praktijkeigenaar Johan Oost blogt over onze nieuw te openen praktijk in Grave

Nieuwe start

Samen met collega Maarten van Dijk zijn we bezig een tweede vestiging op te richten in Grave. Deze willen we oktober/november gaan openen. Graag leg ik in dit blog uit waarom.

Ten eerste groeien we in Beuningen uit ons jasje. Het is prettig om te zien dat onze aanpak van tandheelkunde veel mensen aanspreekt. We zien de laatste tijd het aantal nieuwe aanmeldingen fors toenemen. Daar we in Beuningen onze behandelkamers zo goed als vol hebben, ga je jezelf dan de vraag stellen: stoppen we met het aannemen van nieuwe cliënten of breid je uit in capaciteit? Het is dus geen verrassing meer dat we hebben gekozen voor het laatste alternatief. Op onze huidige locatie is uitbreiding niet mogelijk (en ook niet wenselijk, het wordt anders te massaal). Om toch een persoonlijke touch te blijven behouden kiezen we er voor om een dependance te openen.

Al geruime tijd geleden hebben we een mooi pand gevonden in het stadje Grave.Waarom in Grave? We zien dat nieuwe patiënten niet terecht kunnen aangezien de tandartsen aldaar geen patiënten meer aannemen. Tevens komt Maarten uit de omgeving en is zijn diep gekoesterde wens om ooit in de buurt een praktijk te starten. Buiten dat is Grave niet ver weg waardoor samenwerken vrij gemakkelijk is.

Ondanks dat het een tweede vestiging wordt met bekende gezichten hebben we ervoor gekozen om de praktijk toch een andere naam te geven: Ravelijn Tandartsen. Een naam met historie in het vestingstadje Grave. Het wordt een praktijk van 0 tot 99, oftewel een ruime doelgroep met een breed scala aan behandelmogelijkheden die we meebrengen vanuit Beuningen.

Voor u als patiënt bestaat er ook de mogelijkheid om mee te verhuizen. Voor een groot aantal cliënten zal daardoor de reistijd worden verkort, een mooie bijkomstigheid.

We zullen u de komende tijd op de hoogte blijven houden via onze nieuwe website www.ravelijntandartsen.nl  en via onze kersverse facebookpagina. Wellicht tot ziens in Grave, anders tot snel bij Tandheelkundig Centrum Beuningen!

 

Johan Oost

tandarts

Did you like this? Share it!