024-6772212 info@tcbeuningen.nl Gespecialiseerd als angsttandarts!
Kindertandarts - Kindertandheelkunde | Tandheelkundig Centrum Beuningen

Tandarts Ewijk

Zoekt u een tandarts in Ewijk of omgeving? Tandheelkundig Centrum Beuningen verwelkomt patiënten voor het gebit uit heel Nederland. U kunt bij één van onze specialisten terecht voor:

Onze expertise reikt verder dan de bovenstaande diensten. Tandheelkundig Centrum Beuningen is als angsttandarts gespecialiseerd in het behandelen van patiënten onder narcose. Eveneens hebben wij diverse tandartsen in dienst die gespecialiseerd zijn in het behandelen van kinderen. Dit maakt onze tandartsenpraktijk in de regio Ewijk uitermate geschikt voor u en uw kind.

Bang voor de tandarts

Bent u bang voor de tandarts? Binnen Tandheelkundig Centrum Beuningen hebben wij een behandelmethode ontwikkeld voor patiënten die last hebben van tandartsangst. Bij deze behandelmethode kunt u rekenen op:

  • Een actieve benadering, waarbij er geluisterd wordt;
  • Een behandelplan waar u het mee eens bent;
  • Pijnloze behandeling(en);
  • Mogelijkheden tot narcose.

Wij streven hierbij naar het doel dat u zonder tandartsangst de behandeling kunt ondergaan.

Een stralende, heldere glimlach voor iedereen

Uw gebit noemen wij liefkozend ons visitekaartje. Een gezond gebit brengt een lach op ons gezicht. Wel is het belangrijk om het gebit goed te blijven onderhouden. Zo draagt het gebit bij aan een mooier uiterlijk én helpt het gebit bij het eetcomfort en de spijsvertering.

Preventie is beter dan genezen. Kom daarom elk half jaar langs in onze tandartsenpraktijk om problemen aan uw gebit te voorkomen. Heeft u toch een probleem dat snel om een behandeling vraagt? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij plannen graag een afspraak in, zodat u weer een zorgeloos gebit krijgt. Tandheelkundig Centrum Beuningen: úw gespecialiseerde tandarts voor omgeving Ewijk en aanliggende plaatsen!

Tandarts Nijmegen - Tandheelkunde Nijmegen | Tandheelkundig Centrum Beuningen