024-6772212 info@tcbeuningen.nl Gespecialiseerd als angsttandarts!
Kindertandarts - Kindertandheelkunde | Tandheelkundig Centrum Beuningen

Tandarts Nijmegen

Bent u op zoek naar een tandarts in de omgeving van Nijmegen? Gevestigd in Beuningen verwelkomt Tandheelkundig Centrum Beuningen patiƫnten uit heel Nederland. Als angsttandarts zijn wij onder andere gespecialiseerd in behandelingen onder narcose. U kunt bij ons terecht voor:

Uw gebit is ons visitekaartje. Wij verzekeren u en/of uw kind van een glimlach die gezien mag worden!

Samenwerking

Onze tandartsen werken nauw samen om het beste uit uw gebit te halen. Een goed gebit is namelijk belangrijk voor zowel uw uiterlijk als het eetcomfort en de spijsvertering. Preventie is beter dan genezen. Houd daarom uw tanden in de gaten en kom elk half jaar langs in onze praktijk in Beuningen bij Nijmegen. Het kost niet veel tijd en voorkomt een hoop problemen.

Tandheelkunde Nijmegen

Heeft u toch een probleem dat om behandeling vraagt? Natuurlijk is niet alles te voorkomen. Onze behandelteams staan altijd voor u klaar. Zelfs als u last heeft van tandartsangst. Tandheelkundig Centrum Beuningen verzekert u van een zo stress loos mogelijke ervaring. Onze behandelmethode luistert als volgt:

  1. Met respect en geduld luisteren naar uw tandartsangst.
  2. Samen met u een behandelplan maken zodat u bepaalt en weet wat er gaat gebeuren.
  3. Een pijnloze behandeling.
  4. Mogelijkheid tot narcose.
  5. Ons doel: zonder tandartsangst de behandeling ondergaan.
Tandarts Nijmegen - Tandheelkunde Nijmegen | Tandheelkundig Centrum Beuningen

Moderne technieken en goed opgeleide tandartsen

Enkel professionals verzorgen uw gebit. Onze tandartsen zijn opgeleid aan de hoog aangeschreven opleiding Tandheelkunde in Nijmegen. Tandheelkundig Centrum Beuningen werkt alleen met de modernste technieken en daar heeft u profijt van!

Bent u dus op zoek naar een tandarts en spreekt Tandheelkundig Centrum Beuningen u aan? Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden. Als tandarts in de regio Nijmegen zorgen wij voor een zorgeloos en stralend gebit!