024-6772212 info@tcbeuningen.nl Gespecialiseerd als angsttandarts!
Kindertandarts - Kindertandheelkunde | Tandheelkundig Centrum Beuningen

Tandarts Winssen

Heeft u een pijnklacht aan uw gebit, of bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Winssen en omgeving? Neem contact op met Tandheelkundig Centrum Beuningen. Wij verzorgen als tandartspraktijk hoogwaardige mondzorg in de breedste zin van het woord.

Patiënten kunnen bij onze tandartsen terecht voor reguliere behandelingen en diverse specialisaties. U kunt aan Tandheelkundig Centrum Beuningen denken voor:

Tandartspraktijk voor u en uw kind

Eveneens vindt u vakkundige kindertandartsen in onze tandartspraktijk. Kinderen kunnen een behandeling anders beleven dan volwassenen. Dit maakt het werk voor een tandarts complexer. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van tandartsbehandelingen voor kinderen. Eventueel kunt u gezamenlijk met uw kind een afspraak inplannen bij onze praktijk.

Gespecialiseerd als angsttandarts

Een andere belangrijke specialisatie van Tandheelkundig Centrum Beuningen is het behandelen van patiënten onder narcose. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u bang bent voor de tandarts. In feite is het niet erg om tandartsangst te hebben. Meer dan 800.000 mensen in Nederland durven zelfs door deze angst niet meer naar de tandarts te gaan. Dit is wel een probleem en derhalve erg. Laat u daarom helpen door Tandheelkundig Centrum Beuningen. Als angsttandarts stellen wij gezamenlijk een behandelplan op, zodat uw tandartsangst verminderd wordt.

Laat u helpen door Tandheelkundig Centrum Beuningen

Wij vinden een gezonde mond belangrijk, u toch ook? Maak daarom een afspraak met Tandheelkundig Centrum Beuningen voor een behandeling. Uiteraard kunt u ons ook direct inschakelen bij spoedbehandelingen. Neem contact op voor het maken van een afspraak. Als tandarts in de omgeving van Winssen staan wij voor u klaar!

Kijk direct wat wij voor onze patiënten kunnen betekenen via ervaringen.

Tandarts Nijmegen - Tandheelkunde Nijmegen | Tandheelkundig Centrum Beuningen