024-6772212 info@tcbeuningen.nl Gespecialiseerd als angsttandarts!
Kindertandarts - Kindertandheelkunde | Tandheelkundig Centrum Beuningen

Tandheelkunde Nijmegen

Heeft u behoefte aan professionele tandheelkunde in de omgeving van Nijmegen? Op korte rijafstand van Nijmegen biedt Tandheelkundig Centrum Beuningen een uitstekende zorg uw gebit. Door onze specialisatie als angsttandarts verwelkomen wij zelfs patiënten door heel Nederland. U kunt bij ons terecht voor behandelingen volledig onder narcose. Tandheelkundig Centrum Beuningen vindt u op korte afstand van de A50 en A73.

Een perfect gebit voor u en uw kind

Een perfect gebit is voor onze tandartsen prioriteit. Zij besparen hierbij niet op tijd of geld. Een goed gebit is belangrijk zodat u zonder klachten kunt eten, u zich niet hoeft te schamen voor uw gebit of last krijgt van ontstekingen. Tandheelkundig Centrum Beuningen besteedt om deze redenen veel aandacht aan de preventie van klachten. Dit kan u veel klachten en kosten schelen op de lange termijn. Het laten uitvoeren van een halfjaarlijkse controle hoeft daarom niet veel tijd te kosten. U kunt bij ons terecht voor:

Angst voor de tandarts

Bijna één miljoen mensen in Nederland zijn bang om een tandheelkundige behandeling te ondergaan. De angst voor de tandarts ontstaat al op vroege leeftijd. Bij Tandheelkundig Centrum Beuningen hoeft u niet bang te zijn tijdens de behandeling. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in tandartsangst. Met andere woorden zorgen wij ervoor dat u de behandeling zonder angst kunt doorstaan. Meer over onze werkwijze vindt u hier.

Maak een afspraak

Bent u op dus op zoek naar professionele tandheelkunde in regio Nijmegen? Wilt u liever vandaag nog dan morgen een zorgeloos en stralend gebit? Neem contact op met Tandheelkundig Centrum Beuningen voor alle mogelijkheden. U kunt ons bereiken via info@tcbeuningen.nl of 024-6772212. Samen zorgen we ervoor dat u een prachtig gebit op maat verkrijgt.