024-6772212 info@tcbeuningen.nl Gespecialiseerd als angsttandarts!
Kindertandarts - Kindertandheelkunde | Tandheelkundig Centrum Beuningen

Tandheelkundig centrum

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar tandheelkundig centrum? Tandheelkundig Centrum Beuningen biedt de beste zorg aan voor het gebit in de Nijmegen en omgeving.

Mensen uit de hele regio komen naar Tandheelkundig Centrum Beuningen, omdat bij ons de kwaliteit voorop staat. Voor een behandeling onder volledige narcose komen zelfs mensen uit het hele land naar onze praktijk. Doordat de het op slechts op een korte afstand ligt van de A73 en de A50, is ons tandheelkundig centrum goed te bereiken voor mensen uit het hele land. Er zijn altijd genoeg parkeerplekken en het parkeren bij ons is uiteraard gratis.

Samenwerking

De tandartsen van Tandheelkundig Centrum Beuningen werken veel samen met elkaar. Op deze manier zorgen zij dat de kwaliteit van de behandelingen goed blijft en u de mondverzorging krijgt die u nodig heeft.

Een gezond gebit

Bij onze tandartsen staat een perfect gebit voorop. Het is belangrijk dat u een gezond gebit heeft, waarvoor u zich niet hoeft te schamen, geen klachten krijgt bij het eten en geen ontstekingen krijgt. Om die reden besteedt Tandheelkundig Centrum Beuningen veel tijd aan preventie. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Een halfjaarlijkse controle hoeft niet veel tijd te kosten en kan op de lange termijn veel klachten en kosten voorkomen.

Angst voor de tandarts

Zo’n 800.000 Nederlanders zijn bang voor behandelingen bij de tandarts. Tandheelkundig Centrum Beuningen is bekend met deze fobie. Deze angst ontstaat vaak al op jonge leeftijd en is erg moeilijk om onder controle te houden. Bij ons tandheelkundig centrum doen we er alles aan om u de behandelingen zonder enige angst te laten ervaren.

Tandarts Nijmegen - Tandheelkunde Nijmegen | Tandheelkundig Centrum Beuningen

Onze behandelwijze

  1. Er wordt geluisterd naar uw angsten, hoe deze ontstaan zijn en hoe u deze ervaart. Onze medewerkers hebben begrip voor u.
  2. We bespreken samen met u wat er gebeurd tijdens een behandeling en u heeft er zelf ook inspraak in.
  3. Tijdens de behandeling voelt u geen pijn.
  4. U kunt de behandeling volledig onder narcose meemaken. Onze anesthesiologen zorgen er voor dat dit veilig gebeurd.
  5. Het doel is dat u geen enkele angst beleefd tijdens uw behandeling.

Spreekt het beleid van Tandheelkundig Centrum Beuningen u aan? Neem dan snel contact met ons op.