024-6772212 info@tcbeuningen.nl Gespecialiseerd als angsttandarts!
H.v.d.V
H.v.d.V

Door een collega met goede ervaringen bij tcbeuningen, besloten ook contact op te nemen om te kijken wat zij voor mij konden betekenen.
Ik was het zo zat, om telkens met veel angst naar tandarts te gaan, anderzijds schaamde ik me voor mijn gebit. Eindelijk met veel angst gebeld. " de kogel was door de kerk". Afzeggen hoort niet bij mij, dus ben samen met partner er heen gegaan.
Pppfff wat was ik nerveus, maar wat ben ik blij dat ik gegaan ben.
Rust, begrip, uitleg en zelf de regie behouden heeft mij geholpen om de juiste keuze te maken. Voor mij betekende dat onder narcose mijn bovengebit te laten trekken.
Door indianen verhalen die je veel vind op internet veel angst voor erna. Nou dus helemaal niet. Het is me zo erg mee gevallen. Na de narcose direct prothese erin, en partner heeft geljjk foto gemaakt. Wauw, vond mezelf eindelijk weer mooi. Heb een foto van ervoor en erna als motivatie. Maar door de pijnstilling geen echte pijn gehad. Nu weer tijd nemen om te wennen en leren eten. Accepteren heb ik al gedaan en heb zelf gevoel dat dit het proces positief beinvloed.

Did you like this? Share it!