024-6772212 info@tcbeuningen.nl Gespecialiseerd als angsttandarts!
Kim
Kim

Hoi, mijn naam is Kim, ik ben 27 en ik schrijf deze review omdat ik hoop dat andere mensen hierdoor ook het vertrouwen krijgen om naar de tandarts te gaan.

Ik heb zelf heel erg last gehad van tandartsangst. Zo erg dat ik jarenlang niet ben gegaan. Dit kwam vooral door valse beloftes, te vaak gehoord: "Nee hoor, het doet geen pijn" en dan toch pijn ervaren en niet serieus genomen worden, dat heeft bij mij geresulteerd in heel veel angst en dan maar de oplossing om niet meer te gaan.

Uiteindelijk heb ik in 2014 de stap genomen om naar Tandheelkundig Centrum Beuningen gegaan en mijn eerste afspraak bij Johan Oost gemaakt. Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen. Hij heeft mij zoveel vertrouwen gegeven en nooit een valse belofte gedaan en het allerbelangrijkste: alles is pijnloos gebeurt. Ik heb inmiddels talloze gaatjes laten vullen, mijn verstandskiezen laten trekken en zelfs een wortelkanaalbehandeling ondergaan. Alles zonder pijn en inmiddels ga ik ook zonder angst naar mijn afspraken toe.

Mocht je nog twijfelen, maak een afspraak bij Johan en ervaar zelf dat een bezoek aan de tandarts echt pijnloos kan zijn en dat het zelfs gezellig is en er plek is voor een grapje!

Ik heb het er dan ook graag voor over om vanuit Helmond naar Beuningen te rijden, voor mij geen andere tandarts meer dan Johan!

Did you like this? Share it!